Togatus Radzi!

Prawnicy w z Fundacji Togatus Pro Bono w dniach od 29 września do 1 października 2017 roku podczas „AKCJI BEZPŁATNEJ POMOCY PRAWNEJ” TogatusRadzi! w Galerii Warmińskiej w Olsztynie udzielali bezpłatnych porad prawnych.

Pomoc skierowana była do wszystkich mieszkańców potrzebujących wsparcia w zakresie poradnictwa prawnego i obywatelskiego, w szczególności do osób mających utrudniony dostęp do usług prawnych  oraz osób, które z powodów finansowych nie są w stanie skorzystać z profesjonalnej pomocy prawnej.

– Najczęściej ludzie przychodzili z problemami spadkowymi i rodzinnymi – informuje radca prawny Mirela Korsak z Kancelarii Prawa Prywatnego i Gospodarczego Togatus Sławomira Trojanowskiego – Zdarzały się też problemy z zakresu prawa pracy, praw konsumentów, a także te dotyczące długów.

– Nasza pomoc polegała na udzielaniu darmowych porad prawnych i informowaniu o sposobie rozwiązania problemu. – mówi radca prawny Sławomir Trojanowski..

Zespół Fundacji

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Fundację Togatus Pro Bono w celu korzystania z usługi „Newsletter”. Oświadczam, że zapoznałem/am się z pouczeniem dotyczącym prawa dostępu do treści moich danych i możliwości ich poprawiania. Jestem świadom/a, iż moja zgoda może być odwołana w każdym czasie, co skutkować będzie usunięciem moich danych osobowych z bazy danych Fundacji. Pełny tekst polityki prywatności oraz Regulamin.

FreshMail.pl