Pomoc Prawna i Szkolenia dla Organizacji Pozarządowych

Fundacja i jej prawnicy w ramach działalności statutowej i zawodowej wspierają swoimi kompetencjami organizacje pozarządowe, których działalność nie jest nakierowana na osiągnie zysku. W ramach pomocy udzielamy konsultacji i porad prawnych, a także w miarę możliwości reprezentujemy przed sądami i organami administracji. W zależności od potrzeb jesteśmy w stanie zorganizować szkolenia z zakresu wybranych dziedzin prawa, które prowadzą kompetentni prawnicy Fundacji. Zapraszamy do współpracy wszelkie organizacje pozarządowe tj. stowarzyszenia, fundacje, związki zawodowe.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Fundację Togatus Pro Bono w celu korzystania z usługi „Newsletter”. Oświadczam, że zapoznałem/am się z pouczeniem dotyczącym prawa dostępu do treści moich danych i możliwości ich poprawiania. Jestem świadom/a, iż moja zgoda może być odwołana w każdym czasie, co skutkować będzie usunięciem moich danych osobowych z bazy danych Fundacji. Pełny tekst polityki prywatności oraz Regulamin.

FreshMail.pl