Konwersacje w Młodzieżowym Ośrodku Socjoterapii w Giżycku

11 maja 2017 roku Michał Pietrzak – prawnik na co dzień współpracujący z Kancelarią Prawa Prywatnego i Gospodarczego Togatus Sławomira Trojanowskiego na zlecenie Fundacji Togatus Pro Bono przeprowadził konwersacje z osobami z Młodzieżowego Ośrodka Socjoterapii w Giżycku. Ich tematem były kwestie  odpowiedzialności prawnej nieletnich. Młodzież z Ośrodka z dużym zainteresowaniem i aktywnością uczestniczyła w konwersacjach. Mamy nadzieję, że to spotkanie przyczyni się do wzrostu świadomości prawnej młodych osób.

Autor: Anna Monika Kowalska

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Fundację Togatus Pro Bono w celu korzystania z usługi „Newsletter”. Oświadczam, że zapoznałem/am się z pouczeniem dotyczącym prawa dostępu do treści moich danych i możliwości ich poprawiania. Jestem świadom/a, iż moja zgoda może być odwołana w każdym czasie, co skutkować będzie usunięciem moich danych osobowych z bazy danych Fundacji. Pełny tekst polityki prywatności oraz Regulamin.

FreshMail.pl