Gratulujemy!

W związku z zajęciem I miejsca w rankingu kancelarii prawnych dziennika „Rzeczpospolita” w 2017 na terenie Podlasia i Warmii, Fundacja Togatus Pro Bono składa serdeczne gratulacje Mecenasowi Sławomirowi Trojanowskiemu.

Życzymy Panu kolejnych sukcesów zawodowych oraz aby nabyte umiejętności wpływały nie tylko na wyższą jakość pracy w Pana Kancelarii, ale także aby uzyskane wyróżnienie stanowiło źródło motywacji i inspiracji do dalszych prospołecznych działań.

Prezes Zarządu Fundacji

dr Joanna Juchniewicz

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Fundację Togatus Pro Bono w celu korzystania z usługi „Newsletter”. Oświadczam, że zapoznałem/am się z pouczeniem dotyczącym prawa dostępu do treści moich danych i możliwości ich poprawiania. Jestem świadom/a, iż moja zgoda może być odwołana w każdym czasie, co skutkować będzie usunięciem moich danych osobowych z bazy danych Fundacji. Pełny tekst polityki prywatności oraz Regulamin.

FreshMail.pl