Fundacja Togatus Pro Bono w trasie

Przedstawiciele Fundacji podjęli wyzwanie odwiedzenia wszystkich powiatów oraz miast, w których nieodpłatną pomoc prawną świadczą Prawnicy Fundacji. A trzeba wspomnieć, że samych punktów nieodpłatnej pomocy prawnej obsługiwanych przez Fundację jest 80, zatem cel jest co najmniej ambitny.

Ruszyliśmy w trasę pełni energii, pchani chęcią poznania opinii i uwag dotyczących dotychczasowej współpracy. Motywacja i optymizm są tak duże, że kolizje drogowe, niewyspanie czy zwyczajne zmęczenie nie są w stanie nas zatrzymać.

Tu już byliśmy:

Aleksandrów Kujawski

Grudziądz Miasto i Powiat

Brodnica

Tuchola

Żnin

Toruń

Chojnice

Wrocław

Głubczyce

Krapkowice

Płońsk

Żyrardów

Sierpc.

Zespół Fundacji

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Fundację Togatus Pro Bono w celu korzystania z usługi „Newsletter”. Oświadczam, że zapoznałem/am się z pouczeniem dotyczącym prawa dostępu do treści moich danych i możliwości ich poprawiania. Jestem świadom/a, iż moja zgoda może być odwołana w każdym czasie, co skutkować będzie usunięciem moich danych osobowych z bazy danych Fundacji. Pełny tekst polityki prywatności oraz Regulamin.

FreshMail.pl