BIULETYN NR 2/2017

Koniec czerwca zbliża się nieuchronnie, a to oznacza, że czas na kolejny numer Biuletynu Fundacji Togatus Pro Bono.

Już gotowy czeka na wysyłkę do powiatów, w których funkcjonują punkty nieodpłatnej pomocy prawnej obsługiwane przez prawników współpracujących z Fundacją. Będziecie się Państwo mogli z nim zapoznać w punktach npp lub ściągając go bezporednio z naszej strony. W tym numerze będą Państwo mogli przeczytać o tym jak podzielić majątek, co zrobić,  kiedy otrzymamy wypowiedzenie, a także jak doprowadzić do tego, by dłużnik wyjawił nam swój majątek.

Pobierz biuletyn poniżej:

Zachęcamy do lektury!

Zespół Fundacji

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Fundację Togatus Pro Bono w celu korzystania z usługi „Newsletter”. Oświadczam, że zapoznałem/am się z pouczeniem dotyczącym prawa dostępu do treści moich danych i możliwości ich poprawiania. Jestem świadom/a, iż moja zgoda może być odwołana w każdym czasie, co skutkować będzie usunięciem moich danych osobowych z bazy danych Fundacji. Pełny tekst polityki prywatności oraz Regulamin.

FreshMail.pl