POWIAT WROCŁAWSKI

Fundacja TOGATUS PRO BONO w ramach zawartej umowy z Powiatem Wrocławskim realizuje zadanie publiczne tj. nieodpłatnego poradnictwa obywatelskiego w roku 2022, w oparciu o ustawę o nieodpłatnej pomocy prawnej, nieodpłatnym poradnictwie obywatelskim oraz edukacji prawnej (Dz. U. z 2020 r. poz. 2232). Wskazane działanie finansowane jest ze środków Ministerstwa Sprawiedliwości Rządu RP przekazanych Fundacji przez Powiat Wrocławski.

Harmonogram

Numer telefonu, pod którym można umówić termin wizyty prawnej: (71) 722 17 05 (w godz. 7.30 – 15.30) lub wysyłając e-mail na adres: npp@powiatwroclawski.pl albo elektronicznie: https://np.ms.gov.pl/dolnośląskie/wrocławski.

Punkt nieodpłatnego poradnictwa obywatelskiego funkcjonuje od poniedziałku do piątku w następujących lokalizacjach i godzinach:

DzieńGodzinaLokalizacja
Poniedziałek08.00-12.00Gminny Ośrodek Kultury i Sportu w Kątach Wrocławskich, ul. Zwycięstwa 23, 55-080 Kąty Wrocławskie
Wtorek 08.00-12.00 Gminny Ośrodek Kultury i Sportu w Kątach Wrocławskich, ul. Zwycięstwa 23, 55-080 Kąty Wrocławskie
Środa 08.00-12.00 Gminny Ośrodek Kultury i Sportu w Kątach Wrocławskich, ul. Zwycięstwa 23, 55-080 Kąty Wrocławskie
Czwartek08.00-12.00 Gminny Ośrodek Kultury i Sportu w Kątach Wrocławskich, ul. Zwycięstwa 23, 55-080 Kąty Wrocławskie
Piątek 08.00-12.00 Gminny Ośrodek Kultury i Sportu w Kątach Wrocławskich, ul. Zwycięstwa 23, 55-080 Kąty Wrocławskie

Porad udzielają upoważnieni przez Fundację prawnicy.